Alla tycker en massa om byggplanerna av Nobel Center. Vi ger ett konkret arkitektförslag som en Noble Julklapp till er alla! Bygg Nobel Center i form av Nobelprisets medalj.
 
 
Nyhetsbrev nr 11-12, 2016
 
Detective marketing logo
 
 
 
Blog  |   Föreläsning  |   Konsultation  |   Kontakt
 
 
 
 
En Nobel Julklapp
 
En Nobel Julklapp
 
Alla tycker en massa om byggplanerna av Nobel Center. Vi ger ett konkret arkitektförslag som en Noble Julklapp till er alla! Bygg Nobel Center i form av Nobelprisets medalj.
 
Miljoner kommer då ta selfies och sända till vänner över hela världen för att visa att det 'fått' Nobel Priset. En del av byggnaden kan byggas under vattnet, besökarna måste då gå in för att se hela byggnaden. Oavsett tomtplatsens placering vid vattnet eller i vattnet kommer tomten gilla vår medalj.

Själva Nobelfesten kan hållas utanför på en glassbrygga, med genomskinliga golv, tak och väggar så att folket kan vara med på festen från kajen runtom. Att gå på vatten är inte så svårt med modern teknik och stärker Stockholms vattenimage. Besökare och media kommer alla prata om upplevelsen och för att stärka känslan ytterligare kan en scen placeras under golvet i vattnet där bland annat dansare kan uppträda. När publiken gör vågen runt vattnet i sociala medier, ja då jublar även kungen där han står på glasbryggan och ler.

För första gången blev vår Stefan rekommenderad att ha livvakter på en föreläsning
På grund av att han kritiserade byggbranschen starkt i en artikel som ledde till en Sharkonomicsföreläsning i Finland. 250-300 av de stora bygg- och fastighetsbolagen var samlade i publiken:

ReCoTech / Slush Meetup was a huge success. Stefan Engeseth keynote was great opening for the day and its stimulated our guests just on right mindset.
Project Manager, Real Estate Investing, Anssi Salonen, RAKLI ry

Eftersom bygg- och fastighetsbolagen tog emot kritiken så bra och dessutom gav ett antal förfrågningar funderar vi nu på en uppföljning i Sverige.

God Jul & Gott Nytt År!
 
 
 
 
LinkedIn   Facebook   Twitter   Youtube   Mailafriend
  Topp 10 av 1500 poster från vår blogg
Nr 1: Virtual reality: You need to make it social alla topp 10 blogg poster.
 
 
 
 
 
Sharkanomics - book cover   Fall of PR - book cover   One - book cover   DM third edition - book cover  
 
08-651 44 54 | 0704-44 33 54
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden
Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com
 
Powered by:
powered by webpower