När 600 bilhandlare från Audi, VW, Skoda, Seat och Porsche står upp, visslar och klappar händerna som på en rockkonsert är livet som föreläsare rätt gott.
 
 
Nyhetsbrev nr 4, 2015
 
Detective marketing logo
 
 
 
Blog  |   Föreläsning  |   Konsultation  |   Kontakt
 
 
 
 
Tatto logo
 
600 Bilhandlare i stående ovationer
 
När 600 bilhandlare från Audi, VW, Skoda, Seat och Porsche står upp, visslar och klappar händerna som på en rockkonsert är livet som föreläsare rätt gott.
 
Ibland är slumpen verkligen hjälpsam. Av 600 bilhandlare råkade vår Stefan tala med två av dem innan hans ONE föreläsning. De visste att han skulle föreläsa om engagemang, fans och kundfokus och undrade om han ville se deras tatuering av företagets logo? Med deras ok fotades de och togs med i presentationen, när publiken såg tatueringarna började de applådera som på en fotbollsmatch och ropa upp de två på scenen. Publiken trodde nog att tatueringarna var skapade i Photoshop (vem tatuerar sig..?). Publiken vägrade sluta applådera och när de väl kom upp på scen och visade sina tatueringar ställde sig alla 600 upp och applåderna övergick till visslingar och rop. Då hade slumpen förvandlat föreläsningen till en rockkonsert!

Under den tatuerade ytan
Många företag har anställda som är fans utan att veta om det. Värdet av att ha fans internt är ovärderligt. På ytan syns tatueringen men det är passionen under ytan som gör skillnaden.

Tesla accelererar förändringen
Det lilla men innovativa bilmärket Tesla vänder upp och ner på bilbranschen. Idag tillverkar Tesla inte så många bilar men det kan ändras om de skulle samarbeta med andra som exempel Tatta. Andra utmanare som i hög fart utmanar bilbranschen är Apple, Google och Branson. Utmanarna kommer att inspirera de stora märkena att accelerera förändring.

Move or Drive
Vår nya konsulttjänst inom Sharkonomics heter Move or Die, kan för bilbranschen kallas Move or Drive. Att stå stilla i en tid full av utmaningar är lika skönt som att bli tatuerad med fel logga på fel ställe.

Move: Förflytta organisationen snabbare än utmanare som Tesla.
Die: Sluta att göra fel saker och kör mot det som gör att fler blir fans.

Har ert företag fans internt?
När skall ni skapa en företagskultur som skapar interna fans?
 
 
 
 
LinkedIn   Facebook   Twitter   Youtube   Mailafriend
  Topp 10 av 1337 poster från vår blogg
Nr 1: Apple Watch: Rethink every interaction, every animation, every function alla topp 10 blogg poster.
 
 
 
 
 
Sharkanomics - book cover   Fall of PR - book cover   One - book cover   DM third edition - book cover  
 
08-651 44 54 | 0704-44 33 54
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden
Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com
 
Powered by:
powered by webpower