Vi förutspår att Apple kommer introducera en egen valuta ett år efter att de lanserar ApplePay.
 
 
Nyhetsbrev nr 9, 2014
 
Detective marketing logo
 
 
 
Blog  |   Föreläsning  |   Konsultation  |   Kontakt
 
 
 
 
Detective Marketing
 
Apple: Ny valuta med Steve Jobs på myntet
 
Vi förutspår att Apple kommer introducera en egen valuta ett år efter att de lanserar ApplePay. Med den nya valutan AppleCurrency, kan Apple casha in den efterfrågan som varumärket idag inte klarar av att mätta med sina produkter och tjänster.
 
Apple har skapat ett shoppingsystem som får all konsumtion att öka värdet av varje produkt, iPhone är bara en mobil shoppingvagn i det systemet. Efterfrågan är idag större än vad Apple kan mäkta med att leverera. Andra märken tjänar därför miljoner på den enorma efterfrågan som Apple skapar men inte klarar mätta. I en sådan situation krävs ofta att man vänder på affärsmodellen, vårt bidrag är en idé som är enkel att slå mynt av.

En revolution skall ledas av ikon varumärken som Apple
Under ytan är vårt ekonomiska system ifrågasatt och är inte stabilt nog. Det är bara en tidsfråga innan något stort bolag bildar sin egen valuta.
Steve Jobs förändrade världen och lärde oss att Think different leder till utveckling och förändring. Vi bad erkända designern Joachim Nordwall att skapat ett mynt av iden som också är en hyllning till legenden. Joachim, känner att budskapet Think different på ett mynt, kan bidra till att påverka vår konsumtion.
Digitalt skulle valutan kunna användas på Apples hemsidor men också i andra online butiker och inte minst i offline världen som en vanlig valuta.

Från: Connect the dots till AppleDots?
Säkert kommer många kalla denna valuta för AppleDots med koppling till Steve Jobs klassiska utlåtande: Connect the dots. Oavsett namn så kan de med en egen valuta få världen att snurra runt Apple. Använder de dessutom sin strategi att med ett system öka värden av konsumtionen även med sin valuta är revolutionen ett faktum som skulle få legenden att le för evigt.

Ladda ner Apple myntet och skriva ut det direkt i din 3D skrivare
Gå sedan och provhandla i närmaste butik eller på Apple store. Har du ingen skrivare själv så finns företag som kan hjälpa dig skriva ut det direkt som Shape ways. Ladda ner bilder och 3D format gratis.

Vad är poängen med en egen valuta när man ändå kan handla med ApplePay?
Pengar skapar pengar och Apple skulle med en egen valuta kunna kontrollera och öka sin vinst. Med en nyutvecklad affärsmodell som en egen valuta kan Apple hämta hem den enorma efterfrågan de idag skapar men inte klarar mätta. Möjligheten att växa som bolag med en egen valuta ligger långt utanför deras nuvarande resurser. Vi ser en miljon möjligheter men säkert ser du fler och Apple själva internt många idéer om hur de kan slå mynt av det mesta så vi lämnar resten åt dem att casha in.

PS Apple äger självklart sitt eget varumärke och denna idé är enbart en idé och hyllning till Steve Jobs. Värdet av myntet är upp till er att värdera, vi garanterar inte att det fungerar handla med mynten men om du Think different är ju allt möjligt.

Engelsk version: AppleCurrency with Steve Jobs on the coin.
 
 
 
 
LinkedIn   Facebook   Twitter   Youtube   Mailafriend
  Topp 10 av 1275 poster från vår blogg
Nr 1: Mind the dots gap alla topp 10 blogg poster.
 
 
 
 
Ny bok släppt om e-handel och nu kan du vinna den
 
Ny bok släppt om e-handel och nu kan du vinna den
 
Vi lottar ut 1 exemplar av internetmarknadsföraren Jack Hansens smarta handbok Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik.
 
Allt du behöver göra är att mejla in till Detective Marketing med ett kort och konkret förbättringstips till företagare som driver e-butik. Berätta något nätbutiker gör fel eller kan ändra på för att sälja mer. Ett par rader räcker. Bland inkomna tips drar vi en person som får boken hemsänd.
 
 
Tendensdagen
 
Välkommen till framtiden på Tendensdagen 2014 den 23 oktober
 
Missa inte årets höjdpunkt för marknadsförare. För dig som vill hålla dig i framkant inom marknadsföring, media och kommunikation.
 
Årets tema: Välkommen till framtiden. Lyssna till bl. a Stina Honkamaa Bergfors från YouTube-nätverket United Screens och Micael Dahlen. Framåt eftermiddagen intervjuas MTGx och Viaplay-ledaren Rikard Steiber av Stefan Engeseth. De bägge kommer föra ett samtal på det toppheta ämnet digitala talanger. Moderator: Francesca OBrien Apelgren.
Mer information och anmälan Tendensdagen.se
 
 
 
 
Sharkanomics - book cover   Fall of PR - book cover   One - book cover   DM third edition - book cover  
 
08-651 44 54 | 0704-44 33 54
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden
Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com
 
Powered by:
powered by webpower