Osynlig världspremiär: Vill ert företag vara först i världen med ny strategi?
 
 
Nyhetsbrev nr 8, 2014
 
Detective marketing logo
 
 
 
Blog  |   Föreläsning  |   Konsultation  |   Kontakt
 
 
 
 
Detective Marketing
 
Ostressat gott
 
När sommaren kysser oss farväl svalkas vi av hösten. När livet känns ostressat gott efter en ovanligt skön sommar verkar också näringslivet ovanligt förändringsbenäget.
 
Nu när batterierna är laddade vill många i näringslivet förändra allt på en gång. Kul, men vi rekommenderar våra kunder just nu att ta det steg för steg i starten så att de inte hamnar i ett antal maratonprojekt som blir till tunga höstlöv och faller till marken i stället för på marknaden.
Vårt råd är enkelt, istället för att bränna all sommarens uppladdade energi ta det ostressat gott och hitta en struktur innan ni kör igång era projekt. Låt dem slå rot internt och växa sig starka i organisationen innan ni planterar ut dem i marknadens vilda trädgård.

Enkelt råd, andas ut, spar energin, behåll känslan och resurserna tills allt känns helt rätt. Gör mindre men mer av det som känns rätt även när livet känns ostressat gott.
 
 
 
Zlatan som målvakt
 
Trendspaning: Såg du Zlatan som målvakt i fotbolls-VM?
 
Innan sommaren skrev vi om behovet av att tänka försvar och ha supertalanger som Zlatan som målvakt. Precis det hände i fotbolls-VM.
 
Tysklands skulle inte skapat historia utan sin målvaktsfantom Manuel Neuer. Inte heller skulle Frankrike, Mexico, Belgien klarat vinna mot bättre motstånd utan deras version av Zlatan i målburen.

Frågan är hur ditt företag får era supertalanger att arbeta för att skapa bättre försvar på er marknad och vinna ert VM?
 
 
hajbur
 
Osynlig världspremiär: Vill ert företag vara först i världen med ny strategi?
 
Alla företag avlönar, belönar och utbildar personalen att tänka anfall och jaga kunder. Men ingen har tänkt på att det behövs ett försvar för att vinna även i näringslivet.
 
I Sharkonomics ingår försvarsstrategier för näringslivet. Vi har fått förfrågan på försvarsworkshops och under sommaren har vi utvecklat första workshopen i världen som enbart fokuserar på försvar.

Vi söker nu företag i olika branscher som vill testa denna workshop i syfte att försvara sin marknad. E-posta Stefan för mer information om ditt företag vill vara med på denna osynliga världspremiär (längre fram gör vi mer synliga workshops men ännu håller vi oss osynliga).
 
 
 
 
LinkedIn   Facebook   Twitter   Youtube   Mailafriend
  Topp 10 av 1267 poster från vår blogg
Nr 1: Connecting the world of graphic design with Guy Kawasaki alla topp 10 blogg poster.
 
 
 
 
webpower
 
webpower: Ny leverantör av vårt nyhetsbrev
 
Tack för alla frågor om utveckling av vårt nyhetsbrev, ex koppla till sociala medier för lättare sprida nyhetsbrevet.
 
Svaret på frågorna hittade vi hos webpower som vi nu samarbetar med för att kunna utvecklas vidare tillsammans med våra eminenta läsare. Välkommen till en ny snyggare och smartare framtid med webpower.se.
 
 
Tendensdagen
 
Välkommen till framtiden på Tendensdagen 2014 den 23 oktober
 
Missa inte årets höjdpunkt för marknadsförare. För dig som vill hålla dig i framkant inom marknadsföring, media och kommunikation.
 
Årets tema: Välkommen till framtiden. Lyssna till bl. a Stina Honkamaa Bergfors från YouTube-nätverket United Screens och Micael Dahlen. Framåt eftermiddagen intervjuas MTGx och Viaplay-ledaren Rikard Steiber av Stefan Engeseth. De bägge kommer föra ett samtal på det toppheta ämnet digitala talanger. Moderator: Francesca OBrien Apelgren.
Mer information och anmälan Tendensdagen.se
 
 
 
 
Sharkanomics - book cover   Fall of PR - book cover   One - book cover   DM third edition - book cover  
 
08-651 44 54 | 0704-44 33 54
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden
Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com
 
Powered by:
powered by webpower